Maggi: Barang Dagangan Makanan Malaysia

Ringkasan Maggi

Maggi sebenarnya adalah produk Switzerland yang dikendalikan oleh Nestle Malaysia sejak 1957 untuk menyediakan produk makanan kegemaran mereka, termasuk perasa dan mi segera. Maggi telah menerima banyak hadiah di bawah Nestle, seperti menghasilkan logam Rare di dalam Putra Manufacturer Prizes pada tahun 2019. Maggi sangat digemari oleh rakyat Malaysia kerana menghasilkan barang makanan halal dengan perancangan resepi nasi lemak yang mudah.

Item Maggi

Maggi terkenal dengan mi cepat lezat kami dalam perisa seperti kari dan dada ayam. Kami juga menyediakan sos, seperti cili dan sos tiram, untuk perasa atau perasa makanan memasak. Barangan perasa kami seperti kiub bouillon kami juga dapat menjadikan makanan penyediaan anda sedikit. Kami mempunyai mi dan adunan segera bahawa anda boleh menyediakan hidangan dengan cepat.

Resipi Sedap Penting

Berbagai resipi diberikan bahawa anda dapat dihasilkan dengan mudah dengan produk Maggi. Sekiranya anda mencari resipi kualiti dada ayam, rendang dada ayam kami tidak akan membantu membuat dengan rempah CukupRasa. Kami mempunyai resipi berkualiti dengan daging. Sebagai ilustrasi, menu daging dan brokoli kami dihasilkan dengan enak menggunakan teguran dari sos tiram saya.

Maggi MY

Makanan Segera Bersama Maggi

Buat makanan mudah dengan perasa ini! Perasa Nasi Goreng Kampung kami membolehkan anda membuat nasi goreng dengan cepat. Buat resipi makanan laut cepat dengan barang-barang ini! Dengan Campuran Tomyum, anda mungkin mempertimbangkan formula udang buruk kami. Berikan makan malam yang sihat untuk orang yang anda sayangi dengan hidangan tanaman dari kami, seperti ikan kailan spesies masin yang dibuat dengan kiub Maggi Ikan Bilis.

Makanan Luar Negara Dengan Maggi

Jadikan makanan dari seluruh dunia di rumah anda sendiri dengan produk Maggi. Kami pasti mempunyai resipi lazat Amerika seperti meatloaf daging dan pilihan melalui Timur seperti ladu domba dan dada ayam kung pao. Resipi ayam teriyaki kami dengan perapan tiram Maggi untuk resipi Jepun yang cepat, dan makanan Arab seperti nasi Arab unggas, yang dibuat menggunakan kiub kari Maggi.

Makanan Eksklusif dengan Maggi

Barang dagangan Maggi begitu terkenal di seluruh dunia sehingga individu memasukkannya ke dalam resipi makanan istimewa. Di beberapa bahagian dunia, kheer, puding susu beras India yang biasa, mempunyai mi segera dari Maggi. Selain itu, resipi makanan ringan seperti kentang goreng juga dicuba dengan produk Maggi oleh rumah.

Tutorial dan Cadangan Dari Maggi

Kami memberi anda arahan untuk membuat persediaan dengan cekap untuk memanfaatkan masa anda sendiri dengan orang tersayang di rumah. Maggi mempunyai arahan untuk mencari kombinasi terbaik untuk mi, menggoreng ikan dengan mahir, atau menyediakan makanan dengan banyak cara untuk menjimatkan wang, masa, dan kesejahteraan anda. Cari cara untuk menguraikan dapur anda dari kami untuk memastikan anda mengoptimumkan ruang memasak makanan anda di rumah.

Mengapa Memilih Maggi?

Untuk penyediaan makanan yang cepat dan produktif, pilih barang Maggi sekarang. Barang-barang kami akan menjadikan banyak hidangan komprehensif dalam pendekatan yang dapat dilakukan untuk membuat makanan dengan elemen yang tersedia di kawasan dapur anda. Katalog hidangan resepi nasi lemak kami juga dapat memberi petua bahawa anda harus membuat makanan dengan mudah sementara anda tidak jelas apa yang harus anda sediakan makanan pada waktu pagi, makan tengah hari, atau makan malam.