Uncategorized

Maggi: Barang Dagangan Makanan Malaysia

Menambah Maggi

Selepas kebebasan, jenama Switzerland Maggi berpindah di Malaysia di bawah Nestle. Maggi menjadi sangat digemari oleh penduduk tempatan dengan mi dan rempah segera. Jenama ini telah mencapai banyak kejayaan termasuk merangkul Emas untuk Putra Manufacturer Awards pada tahun 2019. Rakyat Malaysia menyukai Maggi kerana penciptaan produk makanan halal yang akan menjadikan hidangan bubur lambuk berguna.

Barangan Dari Maggi

Maggi terkenal dengan mee cepat kami, terdapat dalam pelbagai rasa seperti kari dan ayam. Gunakan sos cili atau tiram kami sebagai perasa untuk menjadikan makanan anda lebih enak. Menyiapkan makanan dengan mudah dengan kiub stok dan CukupRasa dari Maggi. Sediakan makanan segera dengan mi segera kami, atau sediakan nasi briyani dan sambal dengan kesederhanaan dengan campuran ini.

Resepi Vital Sedap

Laman web ini menawarkan pelbagai resipi yang mesti anda buat dengan cepat dengan barang Maggi. Bagi penggemar dada ayam, anda boleh mencuba resepi rendang unggas kami yang dihasilkan dengan enak menggunakan perasa CukupRasa. Mencari makanan dengan daging lembu? Adunan daging dan brokoli kami mesti dipertimbangkan untuk memenuhi keperluan anda bersama-sama dengan sos sos tiram yang enak.

Maggi MY

Pinggan Cepat Dengan Maggi

Buat makanan sederhana menggunakan perasa kami! Perasa Nasi Goreng Kampung kami membolehkan anda membuat nasi goreng dengan cepat. Buat hidangan makanan laut segera dengan produk! Dengan Campuran Tomyum kami, anda dapat mencuba formula udang pahit panas kami. Beri orang yang anda sayangi makanan yang baik dengan resipi tanaman dari kami, seperti spesies ikan masin kailan yang dibuat menggunakan kiub Maggi Ikan Bilis.

Rasa Antarabangsa Dengan Maggi

Masakan di seluruh dunia boleh disajikan di rumah anda sendiri dengan Maggi. Pertimbangkan hidangan kami untuk makanan tradisional barat seperti mac dan keju atau meatloaf, atau versi di Timur seperti dada ayam kung pao dan daging campuran dengan premix kami. Hasilkan ayam teriyaki cepat dengan menu untuk gaya Jepun apa pun, atau gunakan pengasam dan kiub stok kami untuk membantu membuat Nasi Arab dada ayam anda sendiri.

Resepi Kreatif Berkualiti Dengan Maggi

Berdasarkan pengiktirafan antarabangsa Maggi, barang dagangan kami terdapat di dalam piring untuk pencuci mulut. Contohnya, kheer, makanan standard puding beras dari India mungkin dibuat dari mi dari Maggi 2-Moment Noodle anda. Item Maggi juga dimasukkan ke dalam pinggan untuk makanan makanan ringan oleh tukang masak, seperti kentang goreng dan banyak lagi.

Panduan dan Cadangan Dari Maggi

Garis panduan kami adalah untuk anda mengoptimumkan makanan memasak anda untuk membantu anda menyampaikan lebih banyak masa bersama keluarga. Maggi dapat membantu anda mendapatkan sepasang pasta yang ideal, menggoreng ikan dengan mahir, atau menyediakan makanan dengan betul untuk menjimatkan, masa, dan kesihatan anda. Anda juga mungkin belajar tentang merosakkan rumah anda untuk membolehkan anda mempunyai tempat penyediaan makanan yang baik di rumah anda.

Pilih Maggi Sekarang

Pilih Maggi untuk pasangan makanan memasak anda sekarang untuk bebas masalah dan persiapan makanan segera di rumah. Barang-barang kami dapat menonjolkan banyak makanan dalam pendekatan yang dapat disesuaikan sehingga benar-benar dapat memasak hampir semua perkara yang mudah diakses dengan pantri anda. Resipi bubur lambuk berkualiti kami yang berlimpah juga dapat memberi inspirasi kepada anda untuk menghasilkan pelbagai jenis makanan mudah untuk membantu anda keluar dari cara resipi.